top of page
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΑ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ιταλική φινέτσα, εκλεπτυσμένα υλικά, θησαυρός για την υγεία και την ομορφιά!

ΟΜΟΡΦΙΑ και ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Οι Υπέρυθρες ακτίνες που απελευθερώνονται από τα πέτρινα ανάκλιντρα είναι αόρατες ακτίνες σαν του φυσικού ηλιακού φωτός που έχουν μεγαλύτερο μήκος κύματος. Είναι κοινώς γνωστές ως "Ακτίνες Ανάπτυξης» Growth Rays και έχουν την ικανότητα να διεισδύουν βαθιά (μέχρι 1,5 ίντσες) στο υποδερμικό στρώμα του δέρματος ενός ατόμου, στις αρθρώσεις και στους μυς. Ανυψώνουν απαλά τη θερμοκρασία της επιφάνειας του σώματος και ενεργοποιούν σημαντικές σωματικές λειτουργίες.

ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΡΜΙΔΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Η απώλεια βάρους συμβαίνει επειδή το σωματικό λίπος γίνεται υδροδιαλυτό στους 39,5 - 42,5 βαθμούς Κελσίου έτσι το σώμα μπορεί να αποβάλλει μέσω του ιδρώτα τα λίπη, τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που δεν μπορεί να αποβάλλει διαφορετικά.. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν προσπαθήσει για απώλεια βάρους με πολλές δίαιτες χωρίς επιτυχία, θα είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματά τους από τις FIR (Far-Infra-Red) θεραπείες. Συχνά, η αδυναμία να χάσουν βάρος συνδέεται με χημική τοξικότητα. Οι άνθρωποι μπορούν να κάψουν περίπου 600 έως 2.400 θερμίδες σε μια θεραπεία 60 λεπτών, που είναι ίση με την ενέργεια που δαπανάται σε ένα τρέξιμο 6 έως 9 μίλια. Αυτό είναι εξαιρετικό για τους ανθρώπους που δεν κάνουν άσκηση όμως θέλουν ένα αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους τους!

 

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ

Ένα υψηλότερο επίπεδο των αρνητικών ιόντων έχει αποδειχθεί ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό κατά της ΕΔΕ (Εποχιακής Συναισθηματικής κατάθλιψης)ως αντικαταθλιπτικό, όπως το Prozac και Zolof - χωρίς τις αντενδείξεις!

Η  ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στα ανάκλιντρα CLEOPATRA αυξάνει την θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος, η οποία οδηγεί σε συνολικές βελτιώσεις στην υγεία - αναζωογόνηση, χαλάρωση και βαθύτερο ύπνο. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σχετίζονται με την ενίσχυση της ομορφιάς στους περισσότερους ανθρώπους.

 

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η θερμοθεραπεία στα ανάκλιντρα CLEOPATRA, βοηθά στη βελτίωση της συνολικής ομορφιάς, με την αποτοξίνωση του δέρματος μέσω της εφίδρωσης σε διάρκεια παραμονής τουλάχιστον 30’. Το σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες παρέχει μια φυσική επίστρωση για το δέρμα και τα μαλλιά - που τα καθιστά απαλά και μεταξένια. Συνιστάται να μην λαμβάνεται ντους τουλάχιστον για δύο ώρες μετά τη θερμοθεραπεία, για να κερδίσετε τα περισσότερα οφέλη στο δέρμα και στα μαλλιά. Επίσης, η εφίδρωση απομακρύνει βαθιά ριζωμένες ακαθαρσίες και νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και απίστευτα καθαρό. Αυτό είναι εξαιρετικό για τον καθαρισμό της ψωρίασης, του εκζέματος και της ακμής. Η αύξηση της κυκλοφορίας εξάγει τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του δέρματος στην επιφάνεια.

 

ΟΦΕΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΟΝΤΩΝ

Τα Αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται από τα πέτρινα ανάκλιντρα εξουδετερώνουν τις επιπτώσεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος και βοηθούν στην πρόληψη από αναπνευστικές ασθένειες. Τα Αρνητικά ιόντα αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα την υψηλότερη εγρήγορση, την μειωμένη υπνηλία και περισσότερη ψυχική ενέργεια.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΝΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ενώ θα βελτιώσει την επιφάνεια του σώματός σας, o οργανισμός προάγει επίσης την ανοικοδόμηση τραυματισμένων ιστών έχοντας θετική επίδραση επί των ινοβλαστών (συνδετικός κυτταρικός ιστός αναγκαίος για την επιδιόρθωση της βλάβης του ιστού). Επιπλέον, αυξάνει την ανάπτυξη των κυττάρων, την σύνθεση του DNA και την πρωτεϊνική σύνθεση όλα τα απαραίτητα κατά την διάρκεια επιδιόρθωσης και αναγέννησης των ιστών. Αυτό είναι γνωστό ότι είναι καλό για την επούλωση εγκαυμάτων, ουλώδη ιστό και δερματικά προβλήματα. Αυτή η αποτοξίνωση και αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος είναι που οδηγεί στη φυσική "λάμψη" και ομορφιά.

 

Τα αρνητικά ιόντα, που εκπέμπονται από το ανάκλιντρο, προκαλούν  επιφανειακή ενεργοποίηση που μειώνει την κατακράτηση. Οι υπέρυθρες ακτίνες που εκπέμπονται από το ανάκλιντρο δημιουργούν μια δόνηση στούς υποδόριους ιστούς που βοηθούν στην απελευθέρωση «καλής ποιότητας» ιδρώτα. Η θερμοθεραπεία χρησιμοποιεί αυτό το μικρό αποτέλεσμα, προκειμένου να παρέχει περισσότερο οξυγόνο που τρέχει μέσα στο αίμα. Αυτή η αύξηση του οξυγόνου βοηθά τα όργανα του σώματός για να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό που βοηθά να επιτευχθεί απώλεια βάρους.


Επιπλέον, όταν το σώμα θερμαίνεται από ένα σημείο και μετά, διεγείρει το αυτόνομο νευρικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα που ενεργοποιεί την παραγωγή ορμονών. Η ικανότητα της θερμοθεραπείας CLEOPATRA στην παραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες, είναι αυτό που κάνει το δέρμα τόσο μαλακό και λαμπερό.

 

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η θερμοθεραπεία στα ανάκλιντρα CLEOPATRA αυξάνει την θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος, η οποία οδηγεί σε συνολικές βελτιώσεις στην υγεία προσφέροντας αναζωογόνηση, βαθιά χαλάρωση και βαθύτερο ύπνο.


Το σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες, παρέχει μια φυσική επίστρωση για το δέρμα και τα μαλλιά - που τα καθιστά τόσο απαλά και μεταξένια! Συνιστάται να μην κάνετε ντους για τουλάχιστον 1-2 ώρες μετά τη θεραπεία ώστε να κερδίσετε τα περισσότερα οφέλη στο δέρμα και τα μαλλιά. Επίσης, η εφίδρωση μεταφέρει μακριά βαθιά ριζωμένες ακαθαρσίες και νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και απίστευτα καθαρό. Η αυξημένη κυκλοφορία εξάγει τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του δέρματος στην επιφάνεια. Βελτιώνει έτσι τον τόνο, την ελαστικότητα και την υφή.


Ενώ θα βελτιώνει την επιφάνεια του σώματός σας, ο οργανισμός προωθεί επίσης την ανοικοδόμηση των τραυματισμένων ιστών, έχοντας θετική επίδραση επί των ινοβλαστών (συνδετικά κύτταρα που είναι αναγκαία για την επιδιόρθωση της βλάβης των ιστών). Επιπλέον, αυξάνει την ανάπτυξη των κυττάρων, τις DNA συνθέσεις, την σύνθεση των πρωτεϊνών,  όλων αναγκαίων για την επιδιόρθωση ιστού και την αναγέννηση του. Αυτό είναι γνωστό ότι είναι καλό για την επούλωση εγκαυμάτων, ουλώδη ιστού και δερματικών προβλημάτων.

Αυτή η φυσική αποτοξίνωση και αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος είναι που οδηγεί στη φυσική "λάμψη" και εμφάνιση της ομορφιάς!

CONTACT US

REFRESH INTERNATIONAL

LUXURY SEATING WELLNESS & SPA

Για κάθε πληροφορία και συνεργασία σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους κάθε μεγέθους, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζύ σας!

τηλ: 210-8135619

κιν: 6977-969033

bottom of page